logo
facebook

Search

 • Descriere detaliată Pensiunea Panoramic ❁❁❁

  Pensiunea PANORAMIC vă oferă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihnă sau de distracţie de neuitat. Este situată în Munţii Apuseni, în localitatea Vârtop, într-un loc pitoresc al zonei Arieşeni. Se află în judeţul Bihor, în imediata apropiere a judeţului Alba, la o altitudine de 1250 m.

  Este una dintre cele mai bune zone de schi din ţară, din punct de vedere al duratei medii a sezonului, sporturile de iarnă putând fi practicate din decembrie până în aprilie. Cea mai renumită pârtie de schi din această zonă este pârtia Vârtop, având o lungime totală de aproape 1 000 de metri, cu o diferenţă de altitudine de 200 m, grad de dificultate mediu, beneficiind şi de instalaţie de nocturnă.

  Distanţa dintre pensiunea Panoramic şi pârtia de schi Vârtop Arieşeni este de 600 m.

  Pensiunea PANORAMIC reprezintă garanţia unei vacanţe perfecte, într-o atmosferă rustică.

  Pensiunea dispune de 10 camere cu două paturi sau cu un pat matrimonial, fiecare spaţiu de cazare fiind dotat cu: minibar, televizor LCD color, internet, băi proprii cu duş şi uscător de păr, balcon.

  Restaurantul vă aşteaptă cu preparate din bucătăria românească şi din bucătăria internaţionaţională, în regim de mic dejun, demipensiune sau pensiune completă. Este deschis atât pentru turiştii cazaţi la pensiune, cât şi pentru cei dinafară.

  Masa poate fi servită şi pe terasă, într-un ambient de vis: înconjurat de brazi, printre veveriţele jucăuşe, respirând aerul curat de munte.

  Curtea foarte mare este ideală atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, oferind oaspeţilor un sentiment de libertate. Principala atracţie pentru copiii dumneavoastră este poneiul care îl avem în îngrijire.

  Vă puteţi găsi liniştea, relaxându-vă şi la saună sau pe terenul de sport, iar înâlnirile de afaceri le puteţi organiza în sala de conferinţă de care dispunem.
  De asemenea, dispunem de parcare proprie, supravegheată video.

  Pensiunea noastră este locul potrivit şi pentru organizarea unor întâlniri de afaceri, conferinţe sau team building-uri.

  Fie că sunteţi o firmă care doreşte să combine utilul cu plăcutul, fie pur şi simplu doriţi să vă relaxaţi alături de cei dragi, într-un ambient de vis, pensiunea PANORAMIC vă oferă toate facilităţile necesare.

  Tarifele oferite de Pensiunea Panoramic ❁❁❁

  ♦ 150 Lei  / noapte doua persoane cu mic dejun inclus

  ♦ 170 Lei / noapte 2 adulti si un copil cu mic dejun inclus

  ♦ 210 Lei / noapte 3 adulti cu mic dejun inclus

  Contact Pensiunea Panoramic ❁❁❁

  0740 027 103
  rezervari@pensiuneapanoramic.ro
  http://www.pensiuneapanoramic.ro/

METEO

INFORMAȚII UTILE

TRAFIC WEB AFISAT

Numar vizitatori unici: