logo
facebook

Search

 • Descriere detaliată Pensiunea Ovidiu ❁❁

  Pensiunea Ovidiu este situata in satul de vacanta Vartop la limita dintre judetele Bihor si Alba

  Mai exact intre cele doua partii de schi ( partia veche Vartop si partia noua Piatra Graitoare,telescaun).

  De precizat faptul ca de pe cele doua partii se poate cobari pe schiuri pana in curtea pensiunii.

  Este amplasata la 100m de DN 75, care leaga Oradea de Alba Iulia, 115km Oradea, 130km Alba Iulia,170km Cluj Napoca,130km Deva, intr-un loc pitoresc inconjurat de brazi, la o altitudine de 1200m.

  Pentru iubitorii de drumetii de aici, pornesc peste 15 trasee montane care duc in cele mai frumoase obiective turistice ale Muntilor Apuseni: Groapa Ruginoasa, Ghetarul Scarisoara, Valea Sighistelului, Pietrele Negre, Cascada Varciorog, Varful Bihorul 1849 m, Cetatile Ponorului, Cheile Galbenei, nenumarate pesteri, trasee pe care gazdele va pot insoti cu deosebita placere.

  Pensiunea cu o arhitectura specifica muntelui cu deosebite elemente rustice va asteapta sa va odihniti in 9 camere duble, fiecare cu baie proprie, TV, balcoane de pe care se poate contmpla peisajul feeric al Apusenilor.Pentru pregatirea si servirea mesei, organizarea de petreceri, aveti la dispozitie un salon luminos si o bucatarie dotata complet:combina frigorifica, cutor microunde, mobilier, vesela, tacamuri, etc.

  La parterul cladirii sunteti poftiti sa serviti din bunatatile traditionale ale locului, pregatite de bucatari iscusiti, intr-un mediu rusic, mai rar intalnit, sa gustati din bauturile naturale din fructe pe ritmuri de muzica de petrecere ce va indeamna la viata. In curtea pensiunii puteti pregati gustari la gratar, ceaun, disc, pe care le puteti savura la foisorul din lemn, mangaiat de crengile brazilor, in aerul tare al muntelui

  Dupa masa va puteti relaxa pe balansoarul din lemn de carpen din apropierea foisorului sau prin organizarea de jocuri sportive pe platoul inverzit din fata pensiunii.

  Organizam tabere cu programe speciale, excursii team belding, orientare alpinism, speologie,sporturi de iarna, precum si petreceri cat mai originale, la cererea oaspetilor.

  Tarifele oferite de Pensiunea Ovidiu ❁❁

  100 Lei camera

  Contact Pensiunea Ovidiu ❁❁

   0744 555 408